marți, 24 ianuarie 2012

De ce inseala barbatii femeile?




Esti femeie! Simti mai mult decat stii!
Daca comportamentul partenerului te face sa crezi ca ceva nu este in regula, asculta-ti instinctul. Ignorand ceea ce simti, nu faci altceva decat sa eviti inevitabilul. Tu il cunosti cel mai bine, asa ca orice schimbare brusca ar trebui sa iti dea de gandit. Asadar, cu faimoasa intuitie feminina si cu putin ajutor din partea noastra, poti sa stii oricand daca partenerul te insala sau nu.
58% dintre barbati au inselat cel putin o data in viata! De ce inseala barbatii? Pentru ca vor si pentru ca pot! Cum stii daca esti inselata? Afla cele 13 semne care il dau de gol!

1. Se fereste de tine

Unde este barbatul pe care il cunosteai, cu care imparteai totul si puteai sa discuti despre orice? Acum are un comportament ciudat, pare ca se fereste, nimic nu ii place si comunicati foarte putin.
Pana nu demult, isi lasa telefonul oriunde prin casa, acum il tine mereu langa el, chiar pe silentios. Uneori, cand ii suna telefonul, se sperie sau se fereste, iar in timpul noptii il inchide. Cand comunica pe Internet, inchide rapid fereastra de conversatie sau sta pe invisible.
Daca vrei sa ii ceri ceva sau sa discutati, sare ca ars si se simte jignit ca il verifici. Din retras si necomunicativ devine agitat si nervos daca il intrebi ce se intampla cu relatia voastra.
Sa fie un prim semn ca te insala?

2. Te minte

Observa felul partenerului de a se exprima si de a te privi atunci cand vorbiti. In primul rand, miscarea mainilor si privirea il pot da de gol. Daca atunci cand il intrebi ceva isi freaca palmele, isi misca nervos degetele, bate din picior sau nu te priveste in ochi, este foarte probabil sa te minta.
Daca il suni, nu raspunde sau iti da ton de ocupat. Cand va intalniti, iti spune ca a uitat telefonul in masina, la birou sau acasa, sau ca atunci cand l-ai sunat era prins in trafic sau intr-o discutie importanta. Inainte, avea mereu telefonul in apropiere.
Il cunosti bine de ani de zile, ii stii gusturile, hobby-urile si deodata te trezesti ca ii plac melodii care inainte nu le asculta sau ca merge in restaurante si pub-uri care pareau sa nu fie pe gustul lui. Din pacate, este foarte probabil ca noua cucerire sa il atraga si catre noi pasiuni.

3. Vine acasa seara tarziu sau lipseste mai mult de o zi

De cand sunteti impreuna, partenerul tau a facut tot posibilul sa nu stea la lucru peste program, iar comportamentul lui a fostireprosabil. Totusi, de ceva timp, intarzie seara pe motiv ca a avut mai mult de lucru, spunandu-ti ca urmeaza o perioada in care va intarzia aproape in fiecare zi.
Mai mult decat atat, delegatiile si intalnirile de afaceri seara tarziu sunt tot mai dese. Cand ajunge acasa, nu este entuziasmat de acea delegatie sau intalnire, nu iti povesteste cum a fost, sau dimpotriva se pierde stanjenit in prea multe detalii. 

4. Planuri de viitor impreuna? Nu prea cred...

La fiecare sfarsit de saptamana obisnuia sa te surprinda cu o iesire - in oras, in afara orasului, prin tara sau chiar in strainatate. Excursiile de vis, sutele de fotografii si filmari... sunt de anul trecut. Dintr-odata, nu mai are rabdare, nu ii mai place sa planifice nimic: de la excursii la viitorul vostru impreuna.CasatorieCopii? Notiunile ii sunt complet straine.
Nu va mai fi la fel de interesat de evolutia relatiei voastre, iar daca aveti deja copii, va comunica mai putin cu ei.
Este posibil sa fie din ce in ce mai critic la adresa relatiei voastre si a comportamentului tau. De fapt, dorinta lui ascunsa este sa transforme relatia intr-o copie a relatiei pe care o are cu femeia careia ii ofera momentan mai multa atentie.

5. Comunicarea lipseste...

Poate sa stea minute intregi langa tine fara sa scoata un cuvant. Nu mai simte nevoia sa iti povesteasca despre realizarile si problemele de la munca, nu isi mai exprima sentimentele si prefera sa citeasca, sa isi piarda timpul pe internet sau in fata televizorului.
Va ajunge sa i se para chiar enervant sa iti povesteasca "atatea lucruri", cum bineinteles ca iti povestea inainte.



6. Viata sexuala si-a pierdut farmecul



Obisnuiai sa te lauzi prietenelor apropiate ca partenerul tau te innebuneste in pat si ca nu vrei pe altcineva in afara de el pentru opartida de sex perfecta. Acum, nu te mai doreste ca inainte, pare plictisit, obosit si prefera sa adoarma mai devreme decat sa iti ofere atentia de alta data.


Daca tu vrei sa faci dragoste, el vrea sa faceti sex. Iar daca faceti sex, nu se implica, pare mai mult un joc de rutina.

7. Se indeparteaza de tine

Vremurile bune au apus! Esti din ce in ce mai sigura ca partenerul tau te insala, pentru ca nu poti sa iti explici de ce nimic nu mai este la fel: iesiti in oras si pareti doi amici, nu ii mai place sa te sarute oricand si gandurile lui sunt undeva departe de voi doi.
Nu e de mirare daca " te iubesc " ii devine strain, daca uita cand este aniversarea relatiei voastre sau data vreunui eveniment important pentru voi doi.
Alaturi de tine este distant, chiar morocanos, iar cand pleaca la lucru sau in " delegatii " pare vesel, relaxat. Este un semn foarte clar ca langa tine nu se mai simte in largul lui. Este o chestiune de timp pana cand fie se va implica intr-o noua relatie, fie va renunta definitiv la relatia pe care o are cu tine.



8. Are mai multa grija de aspectul lui fizic

Pana nu demult, puteau trece si cateva zile fara sa se barbiereasca si chiar luni de zile fara sa isi cumpere ceva nou de imbracat. Acum, totul s-a schimbat: petrece mai mult timp in fata oglinzii, se tot studiaza, si-a cumparat un parfum nou, este mereu aranjat.
Descoperi uimita ca vine acasa cu noi achizitii vestimentare, pe care nici nu te asteptai sa le aleaga.

9. Aduce in discutie cuvantul despartire

Involuntar sau nu, incepe o cearta din orice si aminteste des despre odespartire. Iti spune la nervi ca, daca il presezi si il intrebi de toate, o sa va despartiti, pentru ca el nu poate trai asa. Sau, alege varianta inversa -santajul sentimental si victimizarea: este convins ca ti-ar fi mai bine fara el, ca nu te merita pentru ca suferi din cauza lui si relatia cu el nu este cea potrivita pentru tine.
Orice atitudine ar adopta, este doar o lasitate prin care se absolva de orice responsabilitate si vina pentru esecul relatiei voastre.
Va certati si, manios, te intreaba cum te-ai simti daca relatia s-ar incheia, cum te-ai descurca daca v-ati desparti si el o sa tina la tine doar ca la o amica. Intentia lui ascunsa este sa iti testeze limitele, sa vada cat si ce esti dispusa sa accepti si daca s-ar putea intoarce la tine cand relatia cu noua cucerire nu ar mai fi " de vis ".

10. Te critica si nu mai are grija de tine

Pe el te bazai oricand si ai vrea sa te bazezi si acum, desi nu mai esti la fel de sigura ca merita. Doar ideea ca ai putea fi inselata de partenerul tau iti da un sentiment ciudat de nesiguranta si furie.
Sentimentele tale confuze sunt amplificate de comportamentul lui total schimbat: nu mai merge cu tine la doctor, nu te mai ajuta in bucatarie, nu iti mai face complimente atunci cand te aranjezi. Chiar si ceea ce ii placea la nebunie acum are un defect.

11. Sau... invers: este suspicios de atent cu tine

Trebuie sa isi potoleasca cumva sentimentul de vinovatie. Si cum altfel decat prin a-ti acorda dintr-o data foarte multa atentie?
Sentimentul de vinovatie va fi imboldul pentru complimentecadourineasteptate, relatari nebanuite si iesiri departe de oras, cu telefoanele inchise.
Oricum, cadourile si atentia se vor diminua pe masura ce el se va obisnui cu viata dubla pe care o duce, toata aceasta situatie devenind ceva normal.

12. Cauta siguranta in alta parte

Daca partenerul tau este nesigur pe sine sau simte constant nevoia de afectiune, va sesiza imediat chiar si cea mai mica schimbare a ta. In consecinta, nu ii va fi greu sa caute afectiune in alta parte, la inceput chiar fara intentia de a te insela. O discutie nevinovata cu colega de munca, o cina prelungita cu o partenera de afaceri, pot fi imboldul de care are nevoie pentru a incerca altceva.
Un barbat nesigur va cauta intotdeauna la partenera lui un surplus de siguranta. In plus, nu te mira daca va ajunge sa te acuze pe tine ca il inseli, chiar daca nu are dovezi.

13. Inchide usile dupa el

Poate ai observat, mai ales daca locuiti impreuna sau aveti o relatie de mai multi ani, ca obisnuia sa lase usa de la baie deschisa cand se spala sau cand se barbierea. La fel, daca el era in dormitor si tu in sufragerie, usile camerelor erau deschise.
Psihologii au descoperit ca, pe masura ce relatia secreta avanseaza, barbatul care insala inchide usa dupa el. Usa inchisa este simbolul distantei care se instaleaza intre tine si partener.



Semnele se aduna...

Cu cat il regasesti pe partenerul tau in mai multe din comportamentele de mai sus, cu atat cresc sansele ca, din pacate, presupunerile tale sa fie fondate.
Totusi, poate ca iubitul tau doar trece printr-o perioada mai grea si prefera sa se descurce singur. Doar avand rabdare, vei descoperi adevaratele motive ale comportamentului lui!
SFAT!!! Nu incepe o cearta doar pentru ca ai o banuiala si nici nu te lasa prada primului impuls. Ca sa fii sigura ca te insala, trebuie sa ii regasesti gesturile in cel putin 4 dintre semnele clare de mai sus.

Apeleaza la tact si diplomatie! Oricat ai crede ca o cearta va pune capat indoielilor, ea nu va face altceva decat sa adanceasca conflictul dintre voi doi si sa iti provoace si mai multe incertitudini si tristete.


Tu ai fost inselata sau ti-ai banuit vreodata partenerul?Barbatilor le place diversitatea feminina si sexuala. Acestia si-au evoluat dorinta de a fi cu diferite femei deoarece pentru ei este foarte usor sa se reproduca (un act sexual fata de 9 luni de sarcina la femeie) si astfel sa raspindeasca cit mai multi descendenti, posibil fiind programati sa se imperecheze cu cit mai multe femei. 

Te intrebi de ce inseala barbatii? Te-a inselat un barbat in trecut si ti-a frint inima? Iti este frica sa te indragostesti din nou pentru a nu fi inselata iar? Iata citeva motive pentru care inseala barbatii 

Problema barbatilor care inseala este exagerata: 
Cei mai multi barbati nu inseala. Studiile arata ca mai putin de 50 % dintre barbati raporteaza ca si-au inselat partenerele. Nu toti barbatii au puterea de a rupe stabilitatea relatiei si poate si mai multi ar dori sa insele. Totusi nu trebuie sa caracterizam barbatii in termeni generali de comportament in care nu toti se inscriu. 

Polarizarea diferentelor dintre sexe: Nu doar barbatii inseala. Acestia inseala cu femei. Femei care cunosc problemele, stiu ca acestia au sotii si prietene acasa si ele la rindul lor au prieteni si soti. Admitem ca exista o diferenta intre sexe. Intr-adevar mai multi barbati decit femei inseala, dar asta nu inseamna ca barbatii sunt sexul care inseala si femeile cel credincios. 
Cu aceste precautii in minte sa ne intrebam de ce inseala barbatii? Daca incerci sa-ti salvezi casatoria dupa o aventura cunoscind cauzele infidelitatii te poti ajuta. Iata cauzele infidelitatii la barbat si femeie dupa psihologul Luterman. Acesta atrage atentia ca exista diferite tipuri de aventuri extramaritale sau infidelitate schimbind modul in care este inteleasa infidelitatea. 

Daca stii de ce inseala partenerul: - poti determina daca merita salvata sau nu casatoria 
- stii cum sa abordezi problema 
- inveti cum sa-ti rezolvi sentimentele fata de aventura 
- vei invata cum sa faci fata infidelitatii. 
Cauzele infidelitatii maritale:- imposibilitatea de a face fata diferentelor culturale sau etnice 
- dezamagirea unui partener fata de evolutia relatiei 
- expectatii nerealistice fata de casatorie 
- curiozitate 
- pierderea interesul fata de relatie, plictiseala 
- dependenta fata de intimitatea fizica 
- imposibilitatea de acomodare cu necesitatile partenerului, interesele sau planurile de viitor 
- imposibilitatea de a-i comunica partenerului interesele, planurile de viitor 
- plictiseala in casatorie, la serviciu, in viata sau relatie, rutina 
- absenta motivatiei de a rezolva problemele relatiei impreuna. Au femeile si barbatii motive diferite de a insela?Femeile pot cauta implicare emotionala cind isi inseala sotii. Aventurile emotionale sunt mai frecvente la femei, in timp ce la barbati implicarea este mai mult sexuala. Barbatii inseala din motive fizice si nu emotionale. Totusi acest lucru nu este adevarat pentru toate femeile si toti barbatii. Nu toate femeile cauta atasament emotional si nu toti barbatii simt nevoia satisfacerii unei necesitati fizice. 
Barbatii inseala pentru a se simti de valoare, importanti, apreciati si siguri pe ei. Barbatilor le place sa cistige. Sotii care au avut aventuri spun ca se simt ca si cind nu ar putea sa cistige acasa. Nu este vina sotiilor si nu este un joc in care sa dai vina pe cineva. Femeile cred ca daca isi apreciaza prea mult partenerii barbatii vor inceta sa faca lucruri frumoase pentru ele. Se pare ca este adevarat exact opusul. 
Inseala barbatii pentru femei mai frumoase decit sotia lor? 
Studiile arata ca nu. 88 % dintre barbatii din studiul lui Neuman spun ca cealalta femeie nu era mai frumoasa sau intr-o forma mai buna decit sotia. Inselatul nu se rezuma doar la sex. Barbatii care inseala gasesc femei care ii fac sa se simta vii, admirati, masculini si respectati. 
Barbatii sunt fiinte foarte emotionale. Stereotipul ca barbatii sunt nonemotionali nu este adevarat, ei doar se exprima altfel. Barbatilor le place sa simta ca le fac pe plac sotiilor. Daca primesc mesajul ca dau gres se simt nesiguri. Cei mai multi oameni inseala cu o persoana de la serviciu cind se dezvolta o relatie emotionala sau de prietenie. 



66 % dintre barbatii care inseala spun ca se simt vinovati dupa: Implicatiile sunt un pic de speriat. Nu sunt doar nesimtiti insensibili care inseala. De fapt 68 % dintre cei care inseala nu s-au gindit niciodata ca vor face acest lucru. Desigur vinovatia nu este indeajuns pentru a opri un barbat de a insela. Barbatii sunt buni la compartimentarea emotiilor. Se pot abtine acum din a le face fata si le vor rezolva mai tirziu. 

77 % dintre barbati au un prieten bun care-si inseala sotia: Timpul petrecut alaturi de prietenii care calca gresit ii face sa considere tradarea normal si drept o posibilitate. Mesajul pe care-l primeste subconstient este: "Prietenul meu este un tip de treaba care se intimpla sa-si insele sotia. Cred ca cei mai buni dintre noi o fac." Nu va puteti opri sotul sa stea cu acest prieten dar va puteti face cercul de prieteni din cupluri fericite casatorite care va impart valorile - va crea mediul de sustinere a casatoriei. 

40 % dintre barbatii care inseala intilnesc pe cealalta femeie la serviciu: Frecvent cea cu care va inseala este o colega de la serviciu care are grija de el, il aranjeaza, ii complimenteaza munca. Acesta este un alt motiv pentru care este important ca barbatul sa se simta apreciat acasa. Exista din fericire un semn care va atrage atentia asupra acestui fapt. Daca aminteste mai mult decit trebuie numele unei colege, antenele voastre trebuie sa fie ridicate fiind timpul sa stabiliti limitele despre ce este si nu este ok la munca. Este acceptabil pentru el sa lucreze pina tirziu daca sunt numai ei doi la firma? Pot sa mearga impreuna la conferinte? Pot sa mearga la cina si sa discute un proiect? Intreaba-l daca el s-ar simti comfortabil daca tu ai face aceste lucruri cu un coleg barbat? 

Doar 12 % dintre barbatii care inseala spun ca amanta era mai frumoasa decit sotia: 
Astfel barbatul nu inseala pentru ca vrea sex de calitate cu un corp frumos. In cele mai multe cazuri inseala pentru a umple un gol emotional. Simte o legatura emotionala cu cealalta femeie iar sexul pare normal in timp. 

Doar 6 % dintre barbati au facut sex cu alta femeie dupa ce au intilnit-o de o zi sau noapte: 73 % dintre barbati vor sa stie femeia mai bine, pentru mai mult de o luna inainte de a insela. Astfel aveti timp sa vedeti semnele infidelitatii. Ai grija de ceea ce poti controla - propriul comportament. Nu ezita sa-ti arati aprecierea fata de el, sa-ti faci o prioritate din a-ti petrece timpul cu el si initiaza sexul mai des. Da-i un motiv sa te tina minte pe tine. 

Unii barbati isi inseala sotiile indiferent de motive: Studiile arata ca 12 % dintre barbati vor insela, indiferent de ceea ce face sotia. 

Isi marturisesc barbatii aventurile: Doar 7 % au spus sotiilor fara sa fie intrebati ca au avut o aventura. 55 % nu spun niciodata sotiilor. Cind sotia afla ca barbatul o inseala stiu deja cu cine. De obicei oamenii vorbesc despre interesele lor romantice. 

Cum incepe tradarea emotionala:Tradarea emotionala incepe cind cuplurile nu inteleg regulile fundamentale ale casatoriei. Iata 6 motive principale care conduc la lipsa intimitatii in casatorie si tradare emotionala. Nu comunicarea este problema, tradarea emotionala este cauzata de energia emotionala pierduta in van. 
Tradarea emotionala inseamna: 
- flirtul nevinovat cu persoane de sex opus 
- a lua masa sau a bea ceva dupa serviciu cu membri de sex opus 
- a discuta problemele de serviciu cu colegii de sex opus 
- a impartasi glume si birfe cu prietenii de sex opus si nu cu partenerul tau 
- a petrece cit mai mult timp pentru a cumpara unui coleg cadoul preferat, mai mult decit pentru sotia ta 
- a impartasi probleme intime cu alte persoane decit cu partenerul tau. 
Cind unul dintre parteneri isi pune nevoile emotionale in miinile cuiva din afara casatoriei va rupe legatura maritala la fel cum o face adulterul. O aventura emotionala poate fi la fel de periculoasa pentru casatorie ca si una sexuala si frecvent o situatie mult mai complicat de remediat. 
Sase greseli care duc la infidelitatea emotionala:- cuplurile petrec prea multa energie emotionala pe persoane din afara casatoriei: prieteni, frati, parinti si chiar copii 
- cuplurile pastreaza distanta emotionala pentru a nu depinde prea mult de partener 
- partenerii arunca vina unul pe altul nefiind siguri cine este vinovat si pentru ce 
- nu isi dau seama cit de mult afecteaza relatia actuala trecutul lor emotional 
- cuplurile nu-si fact imp pentru casatorie sau sa faca dragoste 
- nu-si mai focalizeaza atentia asupra relatiei dup ace s-au nascut copiii.


10 secrete pentru o casatorie durabila:
- evitati prieteniile cu membrii de sex opus 
- accentuati codependenta 
- sa aveti un scop realistic, clar pentru viitor 
- definitiva rolurile 
- puneti-va casatoria inaintea copiilor, serviciului 
- apreciati-va partenerul nu-l tolerati doar 
- intelegeti legatura dintre copilarie si casatorie 
- impartasiti cele mai intime, vulnerabile, profunde momente 
- acceptati stadiile multiple ale dragostei intr-o casatorie 
- fixati-va energia pentru a construi o casatorie durabila.


V-ati intrebat de multe ori probabil "de ce inseala barbatii"? De ce un barbat care are o relatie stabila cu cineva, simte nevoia de a avea si alte femei, dar in acelasi timp vrea sa isi pastreze si relatia? Am multi prieteni care o fac si majoritatea imi servesc aceeasi replica: "Ea este cea pe care o iubesc. Cele cu care o insel nu inseamna nimic pentru mine". Sunt sigur ca exact aceeasi replica o folosesc pentru a se scuza si atunci cand sunt prinsi. Ceea ce mi se pare cel mai grav este faptul ca am auzit din partea fetelor ceva similar "Stiu ca ma inseala, dar ma iubeste si tot la mine se intoarce". 

Vi se pare normal? Cum vine asta, el inseala, ea il prinde, se cearta, dar mai apoi se impaca pentru ca se iubesc si relatia continua. 

Care ar fi motivele pentru care barbatii inseala? O parere personala ar fi faptul ca intr-o viata intreaga, este aproape inevitabil sa nu se intample, pentru ca societatea actuala este puternic sexualizata. Fie si numai din acest motiv, tot este posibil sa se intample. 

Unul din motive ar fi, clar, fizicul. Este foarte posibil ca un barbat sa fie implicat intr-o relatie cu o femeie care nu arata la fel de bine ca altele. Din diverse motive, el a ales-o pe ea sa-i fie aproape, dar simte atractie fizica fata de alte femei, mai frumoase, mai aranjate,etc. De multe ori, inselatul pe acest motiv este acceptat de partenerele lor, considerandu-l un gest "nevinovat". 

Un alt motiv, poate cel mai grav, este nevoia de pasiune. Foarte multi barbati nu mai sunt sau nu au fost niciodata indragostiti de prietenele sau sotiile lor. Majoritatea si-au ales prietena pe alte criterii decat cele sentimentale si atunci cand in sfarsit apare un sentiment, sunt prea lasi ca sa renunte la ceea ce au si inseala. 

Al treilea motiv, pentru ca eu cred ca doar trei exista este derivat din primele doua si are de-a face cu comportamentul vostru, al femeilor care acceptati ca el sa insele. Stateam zilele trecute de vorba cu o foarte buna prietena, care mi-a spus ca fostul ei iubit o insela si ca pe deasupra era si un om sincer care ii spunea de fiecare data. Hmmm, oare el a inselat-o de mai multe ori pentru ca stia ca "se poate"? Din punctul meu de vedere, 99% pot spune ca DA. Motivul pentru care majoritatea recidivistilor in acest lucru o fac este pentru ca s-a creat un precedent. El a convins-o ca o iubeste, ea a acceptat situatia si a doua oara el stia ca merge. Nimic mai simplu, nu? 

Nu as putea sa va dau sfaturi cum sa preveniti acest lucru, dar cu siguranta v-as putea da cateva indicii cum sa reactionati atunci cand se intampla. Daca intr-adevar nu are nici o scuza, indiferent cat de mult il iubiti dati-i papucii! Sub nici o forma nu trebuie sa-l primiti inapoi. Inarmati-va cu cd-uri cu "I will survive" a lui Gloria Gaynor si faceti tot posibilul sa ramaneti tari pe pozitii. Daca intr-adevar va iubeste va incerca sa va recuceresca. In cazul asta veti putea si testa daca intr-adevar va iubeste. Nu trebuie sa-i dati niciodata de inteles ca va putea vreodata sa repete greseala asta, ci ca data viitoare sigur nu va mai primi a doua sansa. 

Stiu ca nu e usor, dar din punctul meu de vedere, o femeie care accepta sa fie inselata isi pierde mult din respectul de sine si mai grav, pierde mult din respectul lui fata de ea

Este posibil ca asta sa fie cel mai feminist articol pe care l-am scris vreodata, dar stiu ca am dreptate, cunosc prea multe femei care au suferit datorita acelei vorbe "Ma inseala, dar ma iubeste si tot la mine se intoarce". Nimic mai neadevarat!

O femeie nu stie, simte! Asta spune mitul urban despre intuitia femeilor inselate. In realitate oricine ar putea sa inteleaga, daca iubitul/sotul o inseala, daca ar urmari cu atentie cateva dintre semnele care tradeaza infidelitatea.
Crezi ca partenerul tau are o relatiei? Atunci nu te panica si nu incerca sa afli adevarul de la el. Dar incepe sa analizezi in detaliu gesturile si actiunile sale. Daca te enervezi si faci o scena nu vei rezolva nimic, dar daca reusesti sa aduni probe, atunci cand il vei pune in fata faptului implinit nu va avea cum sa nege.
Marcella Bakur, profesor de psihologie la Universitatea Marymount Manhattan, a realizat o lucrare in care trateaza semnele care tradeaza infidelitatea partenerilor.
Iata 13 din semnele evidente care ar trebui sa iti trezeasca banuieli:
1. Partenerul tau este mult mai atent cu tine, ba chiar a inceput sa iti aduca flori si cadouri. Desi in prima instanta ele pot parea a fi daruri care sa arate iubirea pe care ti-o poarta, se prea poate sa fie de fapt o forma prin care isi cere iertare. Iubitul/sotul tau se simte vinovat de aventura pe care o are si de aceea incearca sa se revanseze cumparandu-ti cate ceva. Incearca sa discuti cu el si sa afli care sunt de fapt motivele pentru care este atat de "iubitor".
2. De fiecare data cand aveti o cearta sau doar cateva pareri contradictorii, partenerul tau ameninta ca va pune punct relatiei sau vorbeste despre sfarsitul relatiei voastre. Fraze de genul "Ce ai sa faci daca relatia noastra se termina?" sau " Daca ne despartim, eu o sa tin in continuare la tine. Dar tu?" sunt exemple clare ale faptului ca se gandeste deja la acestlucru. Cu cat afirmatiile de acest gen sunt mai dese cu atat ar trebui sa iti fie mai clar ca partnerul tau are pe alcineva.
3. Comportamentul iubitului/sotului tau e din ce in ce mai schimbator. Acum e trist, acum e bucuros. B achiar pare mai trist dupa ce i te alaturi. Principala problema pe care o au persoanele care inseala este capactatea dea mentine stabilitate in ambele relatii. De cele mai multe ori nervii pe care ii acumuleaza intr-o relatie ii va descarca in cealalta.
4. Iubitul/sotul tau este atat de distant incat nici nu mai stii daca sunteti sau nu impreuna. Nu iti mai vorbeste, nu mai faceti planuri comune si aproape ca nu mai stii nimic de jobul sau anturajul sau. Cel mai bine ar fi sa aveti o discutie serioasa in care sa ii ceri detalii despre ceea ce se intampla. Poate fi doar o perioada in care e mai stresat dar la fel e bine poate fi si semnalul unei relatii extraconjugale.
5. Ca prin minune gusturile partenerului tau s-au schimbat. Pana mai ieri ii placeau blugii si tricourile acum insa nu mai iese din costum. Ba mai mult, impatimitul de rock asculta cu interes ultimele noutati pop. Da, poate s-a schimbat dar cam aceleasi sanse sunt ca iubitul tau incearca de fapt sa impresioneze pe cineva. Ar fi cazul sa observi cu atentie.




    6. De ceva vreme iuibitul tau critica o tipa din anturajul voastru, uneori atat de vehement incat te gandesti ca exagereaza. Pe scurtai putea jura ca nici macarprin gand nu i-ar trece sa aiba o relatie tocmai cu acea persoana. De fapt insa e foarte probabil ca incearca sa aibe o relatie cu ea sau chiar ca a incercat si a fost respins.
    7. In ultima perioada ai observat ca partenerul tau a devenit foarte sensibil la comentariile tale. De cele mai multe ori iti reproseaza lucrurile spuse ba chiar iti aminteste si reprosurile pe care i le-ai facut acum doi ani. Toate acestea pot fi doar o acoperire pentru el si dovada ca incearca sa descopere un motiv pentru a va desparti.
      8. Partenerul tau a inceput sa inchida usile atunci cand esti prin preajma, desi initial le lasa larg deschise. De exemplu usa de la birou. De obicei iubitii sau sotii lasa usile de la birou deschise atunci cand lucreaza acasa, mai ales daca nu aveti copii. Dar, odata cu aventurile extraconjugale, partenerul infidel va incerca sa isi creeze spatii personale in care se poate dedica relatiei pe care o are cu altcineva.
      9. Fiecare gest dragut sau cadou pe care i-l faci este primit cu un val de vinovatie. "Dar de ce, nu merit" sau "Asa ai fost mereu, nu te merit" sunt fraze tipice pentru partenerii care au relatii extraconjugale. In clipa in care faci ceva dragut trezesti vinovatia in el, tu ar trebui sa fii persoana aceea groaznica din vina caruia amaratul a inceput o alta relatie.
      10. Partenerul tau ti-a spus clar ca prefera sa petreaca timpul liber cu prietenii lui decat cu tine. Iar tu nici macar nu esti invitata sa li te alaturi. Asta artrebui sa te puna pe ganduri si chiar sa ii intrebi pe prietenii lui daca au fost in week-end plecati cu iubitul tau … s-ar putea sa ai surprize.
      11. Interesele comune s-au transformat in interesele tale si ale lui. Deodata proiectele in care erai implicata si tu devin numai ale sale iar tu nu ai ce cauta in ele sau au fost cu totul abandonate. Lipsa de interes ar trebui sa trezeasca suspiciuni. Fii increzatoare in fortele tale si cere-i explicatii. O astfel de atitudine este intolerabila intr-o relatie.
      12. Viata sexuala s-a transformat intr-o rutina. E ca un ritual de 15 minute pe care il practicati in zilele cu numar par. Incearca sa dinamizezi actul sexual (vezi Sex) si daca nici asta nu functioneaza atunci discuta cu el, ar putea fi o problema de natura medicala sau psihica dar la fel de bine poate fi boala cronica numita infidelitate.
      13. Partenerul tau e din ce in ce mai obosit, doarme putin, are cosmaruri si chiar vorbeste in somn. Poate fi stresul de la birou sau o noua iubita cu un apetit sporit. Incearca sa afli inainte de a suferi suplimentar intr-o relatie care nu mai merita.








      2 comentarii:

      1. Vreau să-i mulțumesc lui Dr.Wealthy că mi-a readus fostul iubit, ne-am despărțit mai mult de 8 luni și mi-a spus că nu va mai vrea să mă mai vadă în viața lui. Îl iubesc atât de mult, încât nu mă puteam gândi să mă întâlnesc cu vreun bărbat din nou, am fost confuz și deprimat din cauza dragostei pe care o aveam pentru el. Am făcut tot ce am putut să fac ca el să se întoarcă la mine, dar toate au intrat zadar. așa că am decis să iau legătura cu vraja, nu am crezut în turnarea vrăjii, vreau doar să încerc, poate că ar rezolva pentru mine. Am contactat Dr.Wealthy pentru ajutor, iar el mi-a spus că trebuie să arunce o vrajă de dragoste, i-am spus să o facă. după 5 zile, prietenul meu m-a sunat și a început să-mi ceară scuze că m-a părăsit și, de asemenea, mi-a spus că încă mă iubește. am fost foarte fericit și îi mulțumesc Dr.Wealthy că m-a ajutat să-mi revin fostul înapoi pe mâini. vraja lui este cea mai mare din întreaga lume, vraja de dragoste pe care a aruncat-o pe fostul meu l-a făcut să se întoarcă la mine. toate doamnele care doresc să-și întoarcă spatele, vreau să îl contactați pe Dr.Wealthy pentru întoarcerea fostului iubit și, de asemenea, fosta iubită, el poate, de asemenea, să arunce orice fel de vraja pe care doriți să o arunce pentru voi. e-mailul său de contact este wealthylovespell@gmail.com sau numărul Whatsapp +2348105150446, trebuie doar să încercați-l și va fi o soluție pentru problemele dvs.

        RăspundețiȘtergere
      2. Am o mulțime de bucurie și entuziasm în mine, sunt torpey clare, am fost fericit cu căsătoria mea, până când soțul meu a început să asculte bârfele despre faptul că nu sunt credincios jurămintelor noastre conjugale, am încercat să-l fac să înțeleagă că sunt bârfe și minte, dar a pierdut dragostea, încrederea și încrederea în noi. Așa că am devenit cupluri copleșitoare și apoi am cerut divorțul, mai târziu, ne-am separat. la ani de la divorț, am încercat să duc o viață normală fără el, dar nu am putut, așa că am început o căutare despre cum să-l recuperez pe fostul meu soț, apoi am fost menționat, BaBa ogbogo, un om grozav și foarte spiritual care a aruncat un iubirea vrajă asupra mea și a făcut ca EX-ul meu să revină la mine. Sunt copleșit, așa că renunț la contactul său aici pentru cei care au probleme de relație și căsătorie, astfel încât să poată ajuta cu lucrări extraordinare. E-mail: greatbabaogbogotemple@gmail.com. Sau numărul său de WhatsApp ... + 234902018697 Luați legătura cu el, vedeți cât de mare și puternic este. De asemenea, ajută în aceste chestiuni ...

        (1) Opriți divorțul.
        (2) Încetează sterilitatea.
        (3) Mult succes noroc.
        (4) Vrajă de căsătorie.
        (5) Scăpați de problemele spirituale.

        RăspundețiȘtergere