marți, 24 ianuarie 2012

Sfaturi Dragoste






Care este cheia relatiilor de succes? Cateva aspecte simple pe care trebuie sa le cunosti pentru a-ti consolida relatia si a o ajuta sa mearga mai bine.
1. Relatia ta nu va supravietui daca nu-i acorzi suficienta atentie. Rezerva-ti macar jumatate de ora in fiecare seara si macar o zi in fiecare luna pe care sa le petreci in exclusivitate cu partenerul tau.
2. Amandoi veti avea nevoie de siguranta si comfort. O relatie buna se bazeaza pe compromis si pe reciprocitate.
3. Pastreaza un echilibru intre dependenta si independenta. Comunica-i partenerului tau ca ai nevoie de el, dar nu-l presa prea mult ca sa nu se simta incoltit.
4. Incurajeaza-l sa te asculte, aratandu-ti recunostinta atunci cand face acest lucru. In mod similar, arata-ti interesul atunci cand iti vorbeste. Trebuie sa fii constienta de faptul ca majoritatea barbatilor se comporta altfel decat femeile intr-o conversatie. Au nevoie de mai multa tacere si de mai mult timp de gandire.
5. Determina-l sa te aprecieze. Nu te astepta la complimente spontane, mai degraba spune ceva pozitiv despre tine si cauta-i aprobarea.
6. Invata-l, de preferat la inceputul relatiei, cum sa te aduca cel mai sigur la orgasm, pentru ca este putin probabil ca va descoperi singura acest lucru. Daca nici tu nu te cunosti inca prea bine, incearca sa te descoperi.
7. Invata sa faci acel lucru care poate readuce buna dispozitie in relatia ta � sa oferi partenerului tau un zambet autentic, dragastos, si aprobator.
8. De multe ori acele mici ciudatenii care te-au atras la inceput la partenerul tau, se pot transforma cu timpul in obiceiuri enervante. Invata sa-l iubesti cu toate micile defecte.
9. Resentimentele ascuse otravesc o relatie; prin urmare daca te deranjeaza ceva spune-i. Aminteste-ti ca desi barbatii nu suporta conversatiile emotionale, le place sa caute solutii. Exprima-ti nemultumirile si apoi roaga-l sa te ajute sa gasesti rezolvarea.
10. Invata ca a-ti pedepsi partenerul nu este o solutie. S-ar putea ca acest lucru sa te faca sa te simti bine, dar se poate intampla ca el sa se incapataneze mai tare. O strategie mai buna ar fi sa rasplatesti lucrurile care-ti plac si sa le ignori pe cele care nu-ti plac.
11. Banii sunt cauza cea mai frecventa pentru conflictele din interiorul unui cuplu. Pentru a avea o relatie care sa functioneze bine trebuie sa va ocupati de sursele de venit si sa va faceti un buget.


Mariajul impune anumite schimbari de comportament ambilor parteneri, precum compromisuri si chiar calcul matematic: de acum totul se imparte la doi, atat drepturile, cat si obligatiile. Casnicia necesita adaptarea stilului de viata la cel al partenerului si invers, pentru ca cei doi parteneri sa gaseasca
numitorul comun si sa il accepte ca mod de viata. Primul an de casnicie se invarte in jurul ideilor si viselor, este legat de felul in care partenerii se descopera zilnic si stabilesc modul placut de a trai impreuna si de a-si imparti visele. Dupa primul an, incep sa fie impartite sarcinile si responsabilitatile. Abia atunci partenerii inteleg despre ce este vorba intr-o casnicie si despre responsabilitatea fiecaruia de a ajuta la consolidarea ei.
Un copil este o binecuvantare, invata partenerii sa isi asume responsabilitatea de a darui si construi o viata. Un copil va invata partenerii sa iubeasca mult mai mult viata, le va da un motiv sa traiasca. Tot copilul este cel care schimba partenerii, creand o usoara departare si un sentiment patern intre cei doi. Dragostea se transforma treptat intr-un sentiment reciproc, intr-un fel de grija continua pentru partener, uitand de pasiune. De aici inainte iubirea devine protectie, afectiune, responsabilitate. Incepand cu acest pas si pana la final, casnicia devine un fel de maternitate-paternitate cu propriul partener.









Daca o femeie isi dezvolta spiritul matern inca de cand isi simtebebelusul in burta, nu acelasi lucru se poate spune despre barbati.Momentul cand devii din sot full time un tata full time este asa de special si memorabil – cu tot setul de trairi contradictorii – incatnimic nu va mai fi la fel ca inainteBarbatii de pretutindeni devenititatici se pare ca au trairi asemanatoare care ii coplesesc si ii fac sase simta mandriresponsabiliunicicompleti iar unii dintre ei le simarturisescdand sfaturi celor care se pregatesc de acest rol si aunevoie mai mult ca oricand de o indrumare.

Cand esti pe ultima suta de metri cu pregatirile de patutcarut,biberoanescutecesuzete sau chiar si daca ai depasit faza nasteriicopilului tau dar esti coplesit de tot ce urmeaza in primul lui an deviataiti pot prinde bine cateva indrumariAsadartatici noi,retineti urmatoarele sfaturi primite de la Rob Sachs, scriitor,producator, reporter si directorul multor programe de televiziune desuccesoferite ca de la barbat la barbatcatre toti taticii noi sau indevenire


Sfatul 1: Dormi ori de cate ori ai ocazia  

Oamenii se ingrijoreaza si se oripileaza cum adica sa schimbi unscutec cu … tot ce contine el. Dupa prima zitotul devine floare laurecheAdevarata provocare si adaptare sta in orele de somn deodinioara care devin floare rara. Cum prinzi un moment sa dormi,dormiOrice somn furat este binevenit ca sa iti incarci bateriile,altfel clachezi si te intrebi unde e viata taIar asta ne conduce lasfatul numarul 2 …


Sfatul 2: Doar pentru ca nu esti tu mama nu inseamna ca aiscutire in a calma bebelusul care plange

Nu are niciun sens sa fiti impreuna 24 din 24, 7 zile din 7 in jurulbebelusuluiinsa ajuta extraordinar de mult sa stabiliti impreunaun program prin care sa va impartiti responsabilitatileAsta poate fiinselator in special daca ai un job care te solicitaCel mai bun lucrupentru voi este sa va faceti un plan teoretic cine ce sa faca si cattimp din zidupa care sa discutati sincer ce asteptari aveti unul de lacelalalt si ce se poate angaja fiecare dintre voi ca poate face, iar astainainte de a aparea orice resentiment ca unul din voi face mult maimult decat celalalt si ca nu este corect.


Sfatul 3: Accepta orice cadou pentru copil, de la parintiicopiilor mai mari pe care ii cunosti

La inceput toti ne spunem ca nu avem nevoie de nimic de lanimenidoar e placerea noastra sa cumparam tot ce ne trebuiepentru copilInsa, in realitatenevoile sunt asa de multe incat veiconstata ca iti va prinde bine sa stii ca in dulap undeva este o pungace contine diverse lucruri sau produse necesare unui copil de panaintr-un an de viataChiar daca din punga nu folositi decat 2tricourisunt totusi 2 tricouri pe care nu trebuie sa le cumperi. Maieste aspectul ca poti ofensa pe cel ce iti ofera si astfel tai posibilitateasa mai primesti in viitor diverse lucruri chiar necesare de care te-aiputea bucura si care te-ar degreva de noi si noi si interminabilecheltuieli.


Sfatul 4: Sa nu te simti vinovat daca ai sentimentul cabebeii sunt oarecum plicticosi
Dasunt micisunt dulcisunt pretiosi dar nu prea fac nimic altcevadecat sa manancesa plangasa doarmasa isi faca nevoile si sa teuite in diverse puncte fixe la lucruriCateodata te poti simti ca teuiti nu la un pui de om ci la un mic animalut, din pricina absenteireactiilor lui catre tine. Te simti poate vinovat ca esti dezamagit sinu tresalti de incantare in fiecare clipa cand ii esti prin preajma. Airabdare, in curand ei vor incepe sa te rasplateascaVei simti cameriti trofeul de „cel mai bun tata din lume” atunci cand vei fi in stare sa obtii primul zambet dedicat tie pe chipul copilului tau.

Sfatul 5: Nu va inchideti in casa de teama microbilor

Da, e adevarat ca nou nascutii sunt mai sensibili la microbii din exterior, dar din pricina asta multi parinti exagereaza si evita catmai mult contactul cu exteriorul luni de zile dupa nasterea micutului. Acest lucru e gresit; nu exista satisfactie mai mare decatsa vezi ca poti iesi la o terasa cu sotia si in acest timp copilul doarme in aer liber langa voi.

Sfatul 6: Nu uitati sa faceti cat mai multe fotografii

Sigur ca vei poza nasterea, aniversarile si primul concediu. Dar foarte valoroase vor fi peste ani toate pozele facute instantaneu in care surprinzi micile si marile momente ale evolutiei lui.



Sfatul 7: Pregateste-te pentru faptul ca la nastere, majoritatea nou nascutilor nu sunt extrem de dragalasi

De regula medicii nu mai discuta si acest minuscul aspect inainte de nastere iar parintii au asteptari sa intalneasca acel bebeu perfect, roz, din reclame. Nimic mai gresit. In primele ore si zile dupanastere, un copil are manutele zbarcite de la faptul ca a stat 9 luni in lichidul amniotic, poate face icter fiziologic la contactul dintrecorpul lui ferit de orice microb si lumea plina de microbi in care a venit, ceeace inseamna ca fie i se va colora pielea intr-o nuanta maigalbuie, fie se va inrosi. In cateva zile, maxim o saptamana, incet incet pielea i se curata, degetele ajung la normal si incepe sa aiba alura copilului tau frumos mult asteptat.

Sfatul 8: Planifica-ti cand si cand timp doar tu cu sotia

Desi pare greu de crezut, de acum, orice moment pe care il vrei sa il petreci cu partenera ta trebuie planificat cu mult timp in avans si cu mare atentie. Copilul mic trebuie sa ramana cu cineva si acum e momentul sa ai incredere in bunici sau in noua voastra bona, ca saluati o mica pauza asa de necesara din cand in cand. Nu aveti de cesa va simtiti vinovati; este sanatos pentru orice cuplu sa isireaminteasca faptul ca nu sunt doar parinti ci si iubiti, iar acel copilasa a si venit pe lume.

 
Sfatul 9: Gaseste intai o bona de incredere si dupa aceea planificati o iesire

La inceput, noii parinti considera ca sunt asa de multe lucruri de facut in jurul sugarului incat gandul ca ar lasa totul in seama unei bone sau bunici li se pare de neacceptat. Asa se ajunge rapid si la epuizare si la depresie, in special in cazul mamelor. Trebuie sa iti iei inima in dinti si, oricat de greu ar parea, sa inveti pe altcineva safaca ceeace tu poti face si poate si acea persoana (mai putin alaptatul). Cand culegi roadele, iti va parea bine ca ai reusit. Uneori e suficienta o ora la cateva zile in care sa schimbi peisajul, sa iesi la o cafea sau la o cumparatura, ca sa te remontezi.

Sfatul 10: Toate cliseele de care ai auzit sunt adevarate
Dasi tu vei spune in curand ceeace auzeai la alti tati inainte sadevii la randul tau tataDa, ziua in care copilul s-a nascut devinecea mai fericita zi din viata taDadevii ca parintii tai, fie ca iticonvine, fie ca nu. Da, copilul creste dureros de repede si niciodata nu ai timp destul pentru el. Da, a deveni parinte este cea maispeciala experienta din viata ta care te implineste si te face fericit. Savureaza aceste clipe. Ele trec repede.

Un comentariu:

  1. Am o mulțime de bucurie și entuziasm în mine, sunt torpey clare, am fost fericit cu căsătoria mea, până când soțul meu a început să asculte bârfele despre faptul că nu sunt credincios jurămintelor noastre conjugale, am încercat să-l fac să înțeleagă că sunt bârfe și minte, dar a pierdut dragostea, încrederea și încrederea în noi. Așa că am devenit cupluri copleșitoare și apoi am cerut divorțul, mai târziu, ne-am separat. la ani de la divorț, am încercat să duc o viață normală fără el, dar nu am putut, așa că am început o căutare despre cum să-l recuperez pe fostul meu soț, apoi am fost menționat, BaBa ogbogo, un om grozav și foarte spiritual care a aruncat un iubirea vrajă asupra mea și a făcut ca EX-ul meu să revină la mine. Sunt copleșit, așa că renunț la contactul său aici pentru cei care au probleme de relație și căsătorie, astfel încât să poată ajuta cu lucrări extraordinare. E-mail: greatbabaogbogotemple@gmail.com. Sau numărul său de WhatsApp ... + 234902018697 Luați legătura cu el, vedeți cât de mare și puternic este. De asemenea, ajută în aceste chestiuni ...

    (1) Opriți divorțul.
    (2) Încetează sterilitatea.
    (3) Mult succes noroc.
    (4) Vrajă de căsătorie.
    (5) Scăpați de problemele spirituale.

    RăspundețiȘtergere